Zakelijk Bestellen

Interesse in lekkernijen voor zakelijke geschenken? Wij helpen je graag verder! Stuur een mailtje met jouw wensen naar bestellen@coffeelicious.nl en wij nemen contact met jou op over de mogelijkheden.

Voor grote bestellingen kunnen wij ook specifieke smaken voor de cookies en bars produceren en ook ansichtkaartjes op maat aan de boxen toevoegen.

Benieuwd naar de producten die wij kunnen leveren? Bestel dan een proefpakketje! In dit pakketje zitten 6 van onze standaard lekkernijen. 3 cookies en 3 bars. Gemakkelijk te bestellen en door heel Nederland verzonden!

Liefdevol Verpakt

Met de deelnemers van St. Philadelphia pakken wij onze mooie postpakketten in. Samen zorgen wij dat de mooiste pakketjes door heel Nederland verzonden kunnen worden.

Voornamelijk tijdens de feestdagen en voor grote B2B bestellingen. Inmiddels hebben wij tienduizenden pakketjes samen ingepakt en het blijft een feestje. Niet alleen helpen de deelnemers ons met inpakken, maar ook maken ze de mooiste cake toppers, scone cutters en vaasjes voor ons in hun Lab.

Schrijf je gewenste tekst voor de kaart in de order notes en laat ons weten als het een cadeautje is!

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Je bestelling krijgt gratis verzending Nog €35 voor gratis verzending.
Geen producten beschikbaar